Menu’s, wijnselectie & kooktips

Onze Menucommissie zorgt er voor dat er iedere maand een 5 of 6 gangenmenu met verrassende en uitdagende receptuur gemaakt kan worden.

Daarbij worden de laatste kooktrends en kooktechnieken  op de voet gevolgd. Zo nodig worden nieuwe apparatuur en kookmiddelen aangeschaft om die ook te kunnen toepassen.

Zo gaat koken bij CCN-Bunnik nooit vervelen en kan iedereen zijn kookvaardigheid verder ontwikkelen.

Doorgaans wordt gekookt op basis van de Franse keuken , zij het dat er vaker elementen uit andere kooktradities in worden verwerkt.

Een keer per jaar wordt een menu uit een geheel andere keuken , Italiaanse , Oosterse e.d. gekookt.

De wijncommissie zorgt met behulp van een sommelier voor bijpassende en vaak verrassende wijnen.

Vernieuwende gerechten worden vooraf gemaakt door een groep zeer ervaren koks " les Patrons " om te kijken naar de praktische uitvoerbaarheid en of aanpassingen nodig zijn.

De tips bij het maandmenu zijn gebaseerd op de ervaringen van de kookgroepen bij de bereiding.